پاورپوینت چربی ها (فصل چهارم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی )


پاورپوینت چربی ها (فصل چهارم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی )

پاورپوینت چربی ها (فصل چهارم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی )

پاورپوینت چربی ها (فصل چهارم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) سال سوم دوره آموزش متوسطه فنی و حرفه ای، در قالب 22 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

مشخصات فایل
تعداد صفحات22
حجم6 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیتربیت بدنی
توضیحات کامل

پاورپوینت چربی ها (فصل چهارم کتاب تغذیه و بهداشت مواد غذایی ) سال سوم دوره آموزش متوسطه فنی و حرفه ای، در قالب 22 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx





بخشی از متن :


چربی ها همانند کربوهیدرات ها از عناصر کربن ، هیدروژن و اکسیژن تشکیل شده اند، با این تفاوت که اکسیژن کمتری دارند .به همین دلیل انرژی بیشتری تولید می کنند.

هر گرم چربی حدود 9 کیلوکالری انرژی تولید می کند.

 


عناوین اسلایدها

 

مقدمه

چربی ها به 2 صورت در ترکیب موادغذایی وجود دارند

طبقه بندی چربی ها

چربی های سیر شده

چربی های سیر نشده

اسیدهای چرب از نظر تغذیه ای نیز به دو دسته اند

کلسترول

نقش کلسترول در بدن

نقش چربی ها در بدن

تامین انرژی

تامین اسید های چرب ضروری

خواص چربی ها

اختلال ناشی از مصرف نا متعادل چربی ها 

منابع غذایی





توضیحات بیشتر و دانلود


صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود


http://spdor.ir/?p=4050